måndag, februari 08, 2010

Lördag med slalom och god mat

Lördagen spenderade vi med att åka slalom i Hundfjället och Tandådalen. Det var ganska dimmigt på morgonen men efter nån timme började solen att titta fram och till sist blev det helt underbart väder. Strålande sol och blå himmel, perfekt väder :) Vi åkte slalom hela dagen, tyvärr blev backarna ganska dåliga mot eftermiddagen. Väldigt uppkörda och det gillar inte jag. Jag gillar nypistade backar.

På eftermiddagen åkte vi hem och fixade oss i ordning för kvällens middag med några bekanta. J:s kollega H har en stuga i Sälen och han var där med flickvän och några andra vänner. Vi mötte upp dem och sedan tog vi en taxi till Lammet & Grisen, en restaurang som enligt vissa tidningar är den bästa restaurangen i hela Sveriges fjällvärld. Jag kan nog hålla med. Visst, det kostade ganska mycket men det var helt underbart gott. Oxfilé, lammfilé och fläskfilé som smälte i munnen, och en mängd med underbart goda tillbehör. En riktigt trevlig kväll!

På söndagen var det dags för hemfärd och vi lämnade våran stuga redan innan kl 10. Vi åkte då till H, och bytte om till skidkläder. Det var dags för en tur längdskidor. Jag fick ihop ca 12 km. Strålande sol såklart! Vid lunchtid begav vi oss hemåt... det var nästan synd att åka därifrån.

Det var en härlig semester. Skönt att komma ifrån vardagen några dagar.

Inga kommentarer: