tisdag, oktober 18, 2011

USA: Long Island




Efter några dagar i NYC åkte vi ut på Long Island. Vi hade bestämt att åka längst ut på Long Island, till Montauk. Vi började med att åka på den norra sidan av Long Island. Det blev mer och mer lantligt desto längre ut vi kom. De börjar ladda tidigt inför Halloween :)

Vi kom fram till Montauk och på vägen ut dit hann vi köra förbi de "kända" Hamptons, South Hampton och vad nu dom där "rika" semesterbyarna heter. Det fanns en hel del dyra bilar där.

Ute på Montauk var det jättefint. Nära havet, sanddyner och fiskebåtar överallt. Kan tänkte mig att det är underbart där när det är högsommar. Fast kanske lite väl mycket folk...


Efter vårt korta men intensiva besök på Long Island var det dags att bege sig mot New Jersey och flygplatsen. Vi valde att bo den natten på ett hotell nära flygplatsen efter det är lättast så. Väl där på flygplatsen var Jonas biljett avbokad, vi vet inte varför, men vi fick helt enkelt ta ett senare flyg. Istället för att hänga på flygplatsen åkte vi till en jättestor galleria som låg inom 5 minuters bilresa. Ah, himmelriket om man hade möjlighet att shoppa ihjäl sig och slapp tänka på tråkiga saker som att resväskan inte får väga allt för mycket. Vi kom iaf iväg ner till Memphis!

Inga kommentarer: